Ruime groepsaccommodatie met 200m2 oefen- en speelruimte

  • 60 personen
  • 2 badkamers
  • 7 slaapkamers
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Huisdieren niet toegestaan

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het eigenaar Lidy weten.

Reservering aanvragen Stel Lidy een vraag per email.
Beschrijving
In Drenthe vindt u deze groepsaccommodatie met 7 slaapzalen voor 60 personen. De accommodatie heeft meerdere ruimtes, leuke terrasjes, skelters, trekkers, een groot sportveld met speeltuin en een grote overdekte speelruimte van 200 m2.

De accommodatie heeft een royale groepsruimte voorzien van 16 tafels met 60 stoelen, 3 zithoeken met 6 bankstellen, TV en DVD-speler, dartbord, poolbiljart en podium. De professionele keuken is van alle gemakken voorzien zoals 2 grote koelkasten, 6-pits gasfornuis, industriële vaatwasser, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat.

In de speelschuur kun je oefenen met uw muziekband, spelen en barbecueën. Dus als het weer even niet meewerkt, dan zorgt de speelschuur er toch mede voor dat u een fantastisch verblijf zult hebben. In de speelschuur staat o.a. een voetbaltafel en tafeltennistafel.

Het sanitair is gescheiden voor dames en heren. Het dames sanitair bestaat uit 5 wastafels, 4 toiletten (waarvan 1 mindervalide toilet) en 3 douches (waarvan 1 douche voorzien van mindervalide beugels). Het heren sanitair bestaat uit 5 wastafels, 3 toiletten en 3 douches (waarvan 1 douche voorzien van mindervalide beugels).

U heeft de beschikking over 7 slaapkamers. U dient zelf een onderlaken (verplicht), kussen en dekens/slaapzak mee te nemen. Slaapkamer 1, 6 en 7 kunnen afgesloten worden bij kleine groepen.

Buiten is een terras met tuinmeubilair, 4 picknicktafels en kampvuurplaats. Verder is er een speelveld met voetbalveld + 2 grote doelen, volleybalveld, wipwappen, zandbakken, schommel, ruimte om te spelen en skelters, trekkers en driewielers.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Laagste Prijs Garantie
  • Stel je vraag rechtstreeks aan de eigenaar
  • Snel & online je vakantiehuis boeken
  • Direct een ontvangstbevestiging per e-mail
Kamer indeling
De accommodatie is voorzien van 7 slaapkamers en gescheiden sanitair (dames en heren).

Beneden:
Slaapkamer 1: 12x 1-persoonsbed
Slaapkamer 2: 7x 1-persoonsbed
Slaapkamer 3: 7x 1-persoonsbed
Slaapkamer 4: 7x 1-persoonsbed
Slaapkamer 5: 7x 1-persoonsbed
Slaapkamer 6: 7x 1-persoonsbed
Slaapkamer 7: 12x 1-persoonsbed
Beschikbaarheid
  • De beschikbaarheid wordt actief door Lidy, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.
Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.