Prachtig plekje voor rust en natuur zoekers op landgoed

  • vanaf 20 - 44 personen
  • 28 badkamers
  • 28 slaapkamers
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Huisdieren toegestaan

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Wouter weten.

Reservering aanvragen Stel Wouter een vraag per email.
Beschrijving
Gelegen op een landgoed met een havezathe en koetshuis, vindt u midden in de natuur deze unieke groepsaccommodatie voorzien van 28 slaapkamers met eigen badkamer. De accommodatie ligt werkelijk midden in het groen en is omringd door bospercelen en groenstroken. Vanuit de accommodatie heeft u een schitterend uitzicht en kijkt u uit op de havezathe met de slotgracht.

De accommodatie beschikt over een lounge achter een glazen gevel, vanwaar u kunt genieten van het groene landschap. In de aparte eetkamer met grote smart tv en voldoende stoelen is het goed vertoeven. Hier kunt u met het gehele gezelschap gezamenlijk eten. De keuken is van alle gemakken voorzien om voor grote groepen maaltijden te bereiden. Op de vide vindt u een riant zitgedeelte met verschillende banken en stoelen. De extra woonkamer met open haard op de verdieping is ideaal voor groepen met kinderen. Daarnaast zijn er nog twee extra zitkamers.

Uniek aan deze accommodatie is naast de bijzondere ligging op een landgoed van 35 ha, dat de accommodatie is voorzien van 28 slaapkamers, elk voorzien van eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

Buiten geniet u van een heerlijk terras met voldoende tuinmeubilair, een uniek uitzicht en een heerlijke barbecue. Op het landgoed is een grote speelplaats aanwezig met direct uitzicht over de weilanden en het bos. Binnen is er een leeshoek en een speelhoek voor de kleintjes. Daarnaast is er een overdekte speelruimte met gezelschapsspellen, tafelbiljart, dartbord, sjoelbak, tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Stel je vraag direct aan de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
U beschikt over 28 slaapkamers ieder voorzien van eigen douche, toilet en wastafel.

Beneden:
Slaapkamer 1 t/m 9: 2x 1-persoons bed
Slaapkamer 10: mindervalide 2x 1-persoons bed met aangepaste douche en wastafel
Slaapkamer 11 t/m 16: 1x 1-persoons bed
Boven:
Slaapkamer 17 t/m 26: 2x 1-persoons bed
Slaapkamer 27 t/m 35: 1x 1-persoons bed
Beschikbaarheid & Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
De wandel- en fietsroutes in de omgeving, beginnen in vele gevallen al op het landgoed. Zo is de wandelroute Laag Zuthem van 12 km en de fietsroute Laag Zuthem van 23 km, die alle twee op het landgoed beginnen een aanrader. Op basis van beschikbaarheid kunt u een rondleiding krijgen in de Havezathe zelf en over het landgoed. Er zijn vele arrangementen mogelijk waaronder een schildersworkshop. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden op en nabij de Havezathe.
Direct contact met de verhuurder.